Nieuws en ervaringen

uit mijn praktijk

Stroming aan het lijf ervaren Deel 1

Elke dag wandel ik om 7.30 langs deze vaart. Al een jaar lang. Het is een gouden moment in deze Corona-tijd. Samen met mijn man stap ik door de seizoenen heen. Via de vaart naar de IJssel. Een ronde die inmiddels ons ochtendritueel is. 

Wat een weldaad om lente-zomer-herfst en winter de elementen aan mijn lijf te kunnen ervaren. En wat heb ik in 1 jaar Corona diverse stromingen gevoeld. 

De koele lente lucht, De slome warme zomerse wind, alsof er geen verkoeling bestond. De krachtige herfststormen stromend langs mn wangen en haren. In de winter met de vorst in de lucht, het water en de aarde, voelde ik een snijdende wind om me heen gieren en door mn broekspijpen heen.

Juist in deze tijd van Corona voel ik dat het contact met de natuur een bron van weldaad is. Ik raad iedereen aan om zich op te laden aan de kracht van de aarde. Om tot rust te komen in jezelf. Om de wind te voelen tegen je lijf. Om de geuren op te snuiven. Om speels te ontdekken wat er is. Want de natuur is er voor iedereen.


Als ik wandel en kijk naar de lucht is er altijd iets aan stroming te ontdekken. Op een zonnige dag kan een zonnestraal me ontroeren. En als ik een witte wolk zie dan tintelt mijn lijf. Herinneringen voel ik stromen.

Laats voelde ik met volle maan een sterk verlangen om het koude water van de vaart langs mn lijf te voelen stromen. Als een kind zo blij was ik, toen ik me in het water liet zakken. En daarna weer op de kade voelde het als een extra cadeau om mijn lichaam totaal te voelen tintelen en stromen. Schitterend. Wat is er toch van alles te ervaren.

Het spelen met stroming blijft me boeien.


Ervaringen van patiënten
Verwonderingen aan zee deel 3

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 28 september 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dehomeopaat.com/

Contact

Consult tijden

Ma t/m vrij van 09:00 tot 16:00 uur.
Avonden en zaterdagen in onderling overleg mogelijk.

M 06-27185502
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beukenallee 9, 8019BA Zwolle

routeplanner
Routeplanner

Locatie

Contactformulier

Please type your full name.

onjuiste invoer

Onjuist mailadres

Invalid Input

© 2022 De Homeopaat  |  Beheer 

Fotografie: Louisa van der Velde
Een website van Netnog websites