Nieuws en ervaringen

uit mijn praktijk

Mijn duizelingen zijn voorbij; dat is toch wonderbaarlijk

In zomer 2020 komt een vrouw van 65 jaar in mijn praktijk. Na drie consulten hebben we een evaluatie. Haar bevindingen vertelt ze graag in een blog. Want zo zegt zei: "als mensen homeopathie niet kennen en wel gezondheidsklachten hebben dan zou ik gewoon zeggen; waarom probeer je het niet".

"Ik zocht in zomer een homeopaat in het centrum van Zwolle. Dat vond ik handig. Ik ben nu 3 keer op consult geweest en ik heb er baat bij. Dat vind ik heel leuk. Want al een half jaar liep ik met duizelingen en nekklachten. 

Ik heb een fysiek beroep en met trap lopen, fietsen, wandelen was mijn linker been pijnlijk. Dat gaat nu heerlijk".

"Bij Mariëtte voelde ik me direct thuis. En dat heb ik niet met iedereen. Ze is heel attent. Ik weet niet zo goed hoe ik dat moet uitleggen. Maar daardoor was het makkelijk om over mijzelf te praten. Normaal ben ik geen flapuit. Maar hier had ik een goed gevoel bij."

"Mariëtte vraagt veel door. Dat moet ook wel merkte ik, anders weet ze niet wat ze moet doen om een medicijn te kunnen voorschrijven".

"Ik kreeg homeopathische druppels. En ik vind het een wondermiddel. Ik gebruik het elke dag. Mijn duizelingen zijn weg. En ik had ook nekklachten en ik weet niet hoe het kan maar dat is een stuk beter geworden".

"Als ik iemand zou horen met klachten dan zou ik zeggen; probeer het, het kan zo mooi zijn. Ik ben er hartstikke blij mee".
Bewustwording van mijn eigen proces; dàt is helend

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 29 juni 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dehomeopaat.com/

Contact

Consult tijden

Ma t/m vrij van 09:00 tot 16:00 uur.
Avonden en zaterdagen in onderling overleg mogelijk.

M 06-27185502
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bloemendalstraat 7, Zwolle

routeplanner
Routeplanner

Locatie

Contactformulier

Please type your full name.

onjuiste invoer

Onjuist mailadres

Invalid Input

© 2021 De Homeopaat  |  Beheer 

Fotografie: Louisa van der Velde
Een website van Netnog websites