Nieuws en ervaringen

uit mijn praktijk

De Homeopaat viert lustrum met uniek cadeau voor jong en oud

HOERA HET IS FEEST. Dit jaar viert De Homeopaat haar eerste lustrum. Als eigenaar en homeopaat ben ik daar zeer verheugd over. "Juist in deze tijd is het zo essentieel om te kunnen genieten van wat er te vieren is".

En er is veel te vieren. Zo kijk ik terug op 5 jaren prachtig werken als homeopaat.

In honderden consulten heb ik mensen mogen begeleiden bij gezondheidsklachten. Die klachten waren heel divers. Er kwamen ouders in wanhoop met hun "huilbaby", kinderen met acute infecties aan oren of keel. Vrouwen met blaasontsteking. Jongeren met angsten. Kinderen en volwassenen met slaapproblemen. Echtparen met relatiestress. Ouders met zorgen om het drukke gedrag van hun kind. Mannen met chronische onrust. Pubers met acne. Jongeren kinderen met eczeem en luchtwegklachten. En ook waren er acute ongevallen, denk aan sportblessures of verwondingen thuis. Dit zijn enkele voorbeelden.

Het valt me op dat er ook veel mensen met psychische klachten kwamen. Dan is het belangrijk om aandacht te hebben voor wat er in essentie speelt. En daar met homeopathie èn persoonlijk gesprek op aan te sluiten. Het is dan echt prachtig als iemand weer zijn eigen kracht hervindt en voelt dat het weer stroomt.

Behandelingen duurden gemiddeld 4 consulten. En in acute situaties soms 1 of 2. Dan is het genieten om te zien en horen hoe het lichaam de balans weer herpakt". Uit ervaring kan ik zeggen dat met homeopathie veel is te bieden. Belangrijk is dat ik daarbij het meest passende homeopathische middel voorschrijf, zodat de match met de patiënt optimaal is. Dat is intens maatwerk. Vaak gaat dat goed. Soms lukt dat helaas niet. Dat is dan zowel voor mijn patiënt als voor mijzelf, heel jammer. Want het streven is altijd om herstel in beweging te krijgen.

Mijn lustrum vier ik dit jaar met een persoonlijk cadeau voor elke persoon die bij mij op consult komt. En ik kan zeggen dat het een prachtig cadeau is. Het sluit aan bij de schoonheid en heelheid van het leven.

De start van mijn lustrum vier ik op 14 februari. Dan is het Valentijnsdag. Dan is mijn nieuwe website live.
Dat zie ik als een grappig cadeau aan mijzelf. Want op Valentijnsdag ben ik geboren.

De nieuwe website maken was een persoonlijk proces voor mij, in samenwerking met twee prachtige mensen.
Ik dank mijn dochter Louisa voor haar fotografie en Henk Flederus van Netnog.

Mariëtte Bakker

Verwondering aan zee deel 1
Baby en wagenziekte

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 28 september 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dehomeopaat.com/

Contact

Consult tijden

Ma t/m vrij van 09:00 tot 16:00 uur.
Avonden en zaterdagen in onderling overleg mogelijk.

M 06-27185502
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beukenallee 9, 8019BA Zwolle

routeplanner
Routeplanner

Locatie

Contactformulier

Please type your full name.

onjuiste invoer

Onjuist mailadres

Invalid Input

© 2022 De Homeopaat  |  Beheer 

Fotografie: Louisa van der Velde
Een website van Netnog websites