Nieuws en ervaringen

uit mijn praktijk

Baby en wagenziekte

Eind juni kwam er een kleine jongen bij me op consult. Hij kwam met zijn ouders. Hij was bijna 3 maanden oud. De ouders kwamen in de hoop dat homeopathie iets voor hun zoontje zou kunnen bieden. Ze waren ten einde raad, hadden al van alles geprobeerd.

De kleine jongen kon sinds zijn geboorte niet tegen autorijden of rijden in een wandelwagen. Zodra hij op die manier werd bewogen dan zette hij het op een gillen en brullen. Hij werd helemaal paniekerig en moest dan overgeven. En dat hield hij de hele weg vol. Dragen in de draagdoek bij moeder was geen punt. Het jongetje was een helder kijkend mannetje. Heel gevoelig voor indrukken en zeer aan moeder gehecht. Contacten met andere mensen konden hem wat van slag brengen. De borstvoeding ging heel goed. Toen ik doorvroeg bleek hij na vaccinatie wat lamlendig te zijn geweest.Maar het drama met autorijden en wandelwagen deed zich al direct na de geboorte voor.

Door met de ouders goed door te praten wat hun zoon zowel in zwangerschap, als bevalling en vlak daarna had meegemaakt werd duidelijk dat moeder de hele zwangerschap misselijk was geweest en daar medicatie voor had gebruikt. Op grond van één gesprek met de ouders in bijzijn van hun zoon kon ik een homeopatisch middel op maat voorschrijven.

In de maand juli merkten we dat het met de kleine man beter ging. Tussentijds had ik regelmatig contact met moeder om daar waar nodig in het voorschrift bij te sturen. Zo merkten we dat tussentijdse vaccinaties weer een terugslag gaven. Maar ook op dat moment konden we met het homeopathische middel de balans weer herstellen.

De Homeopaat viert lustrum met uniek cadeau voor j...
Homeopathie in tijden van Corona

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Gast
woensdag 28 september 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://dehomeopaat.com/

Contact

Consult tijden

Ma t/m vrij van 09:00 tot 16:00 uur.
Avonden en zaterdagen in onderling overleg mogelijk.

M 06-27185502
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beukenallee 9, 8019BA Zwolle

routeplanner
Routeplanner

Locatie

Contactformulier

Please type your full name.

onjuiste invoer

Onjuist mailadres

Invalid Input

© 2022 De Homeopaat  |  Beheer 

Fotografie: Louisa van der Velde
Een website van Netnog websites